[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Windows XP SP3 Türkçe
ExEZaman: Cümə axşamı, 2008-08-28, 0:10 AM | Mesaj # 1
Prezident
Qrup: Admin
Reputasiya: 0
Vəziyyət: (offline)

Bu işletim sistemi cd si tarafımca hazırlanmıştır.Boot cd tamamen el ile kurulumludur.Otomatik kurulumlu değildir.
İçerisinde bir program barındırmıyor.Sata driver gibi bir eklentisi yoktur.Kısaca 3.parti bir program yokturBu cd ye
n-lite ile SP3 Paketi eklendikten sonra ;
1.Net Framework 1.1sp ,2.0 ,3.0 , 3.5 ve Türkçe dil paketleri
2.DirectX 9 Haziran güncellemeli
3.Vista için movie maker 2.6
4.Silverlight eklentisi
5.UX Muulti patcher 6.0 eklentisi
6 Windows live messenger 8.5 Türkçe
7.Windows Media Player 11
8.İnternet Explorer 7
9. Ve 28 Haziran 2008 kadar ki tüm güncellemeleri

entegre edilmiştir.
Bu xp cd sinin içinden gereksiz dosya temizliği yapılmamıştır.Orjinali nasılsa öylece bırakılmıştır.
Deneme Sonuçları:
Önce iso dosyasını oluşturdum.Sonra winrar la 7 pakete ayırdım.Sonra bu yedi paketi tekrar birleştirip iso dosyasını oluşturdum.
(Rarlı paketlerde hata var mı yok mu denektlemek için)Bunu nero ile yazdırdım.Ve format çektim.Hemen hemen hiç hata vermeden kuruldu.Tek bir hata veriyor o da önemsizdir.
Kurulumun 38.-39. dakikalarında Battery yazan bir ekran geliyor.Kuruluma devam edilsin mi diye soruyor.Evet deyin geçin.Hata sadece budur.Ve kesinlikle sorun olmuyor.
Olsaydı zaten yayınlamazdım.İçiniz rahat olsun.

Bu Cd içindeki değiştirilen dosyalarda kesinlikle reklam yazısı ya da resmi yoktur.Ne şahsıma ait ne de sitemize ait bir reklam yoktur.

Değiştirilen Sistem Dosyaları:
Bu cd deki xp nin orjinal sistem dosyalarında bulunan ikon bmp tipi resim avi uzantılı hareketler değiştirlmiştir.
Bu değiştirme ile sistemdeki görünüm daha iyi olmuştur.Ve tamamen kararlı bir yapıya sahiptir.Sisteme ait 36 dosya değiştirlmiştir.Bunların hangileri olduğunu resim 5 görebilirsiniz.
Luna teması yerine yeniden düzenlediğim windows media player 11 temasını koydum.Bu temayı Extra Large Font seçeneğinde kullanırsanız benm yaptığım değişikliklere göre kullanırsınız.
İsterseniz kurulumdan sonra kendi temanızı kullanabilirsiniz.Masaüstü resmi de değiştirilmiştir.

Teşekkürü Borç Bildiklerim:
1.Xp cd sine eklediğim paketlerden dolayı MrNxDmX eryen ve Preputium64 e teşekkürler.

2.Luna teması ve bliss.jpg(Masaüstü resmi) resmi konusunda yardımlarından dolayı Blackman 12 ye teşekkür ederim.

Not:Partlar zaman içinde silinse dahi yeniden eklenebilir.Zira orjinal partları cd ye yazdıracağım.Şu part silinmiş deyin yeter.Rapide yine gönderirim ederim.
Partların tamamını indirdiğinizde winrarla birleştirin.ve iso dosyası çıkacak.Onu cd yi kalıbı diske yazdır yöntemiyle yazdırın.

Lisans Anahtarı:

V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J

Gülegüle kullanın.Saygılarımla
İSO Dosya boyutu:664 mb tır.(6 x 95.4 mb + 1 x 38.5 mb)

İndirme adresi(7 parçadır.Yükleme Tamamlandı):

Available for users only

Pass : www.azeriforum.tk

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915

+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum